Ik ben Ilse Jansen

Geboren op 2 februari 1980 te Eindhoven

In 2001 heb ik de opleiding Uiterlijke Verzorging op het ROC in Eindhoven met succes afgrond. Hierna ben ik direct begonnen in Son in een sauna. Na een jaar hier gewerkt te hebben werd ik gebeld door mijn stageadres met de vraag of ik interesse had om daar te komen werken. Dat heb ik gedaan omdat ik hier meer op mijn gemak kon werken en ook mijn eigen idee├źn mocht inbrengen. Zo kon ik nog meer aandacht voor de klanten hebben. Bij beide bedrijven heb ik erg veel ervaring op gedaan, en ook op veel verschillende gebieden.

Ik besloot in 2003 om voor mezelf te starten. Hiervan had ik altijd al gedroomd. Ik kreeg de kans om in Valkenswaard een ruimte te huren bij een sportschool. Dit was natuurlijk een goede kans en deze heb ik meteen aangenomen. Mijn vader en broer hebben de gehele ruimte verbouwd tot een super mooie en romantische salon.

Inmiddels was ik begonnen met de opleiding pedicure bij het Thomas instituut in Eindhoven. Binnen een jaar had ik mijn diploma op zak. En nu kon ik mijn klanten nog meer bieden.

Ik ben met goede moed gestart. Ik wist precies hoe ik alles wilde hebben. Het belangrijkste punt was voor mij: aandacht voor de klanten. Het geeft een goed gevoel als mensen ontspannen of bv zonder pijn aan de voeten de salon verlaten.

Helaas kreeg ik na 3 jaar de mededeling dat ik het pand moest verlaten omdat de sportschool ging verhuizen. Ik heb hier veel tranen om gelaten. Ik voelde me daar in de salon echt op mijn gemak.

We besloten om in Dommelen een huis te kopen zodat ik daar mijn praktijk kon gaan opzetten. Op de 1e etage hebben we een kamer ingericht waar ik mijn werk weer voort kon zetten. En met succes. Ook hier werk ik weer met veel plezier.

In 2011 had ik besloten om een opleiding tot medisch pedicure te gaan volgen. Hiermee doe je zoveel meer ervaring op en kun je mensen nog beter helpen. Inmiddels heb ik deze opleiding afgesloten met een diploma en mag ik mijzelf ook medisch pedicure noemen.

In Oktober 2014 heb ik een cursus hotstone massage gedaan. Hiervoor heb ik mijn certificaat behaald.
Of u nu komt voor een schoonheidsbehandeling, massage pedicure of alleen wenkbrauwen epileren, wij staan altijd met veel plezier voor u klaar.

Hopelijk tot ziens!!