Ik ben Ilse Jansen

Geboren op 2 februari 1980 te Eindhoven en moeder van 2 kinderen (jongen en meisje) die inmiddels beide al bijna van de middelbare school af zijn.

In 2001 heb ik de opleiding Uiterlijke Verzorging op het ROC in Eindhoven met succes afgrond. Hierna ben ik direct begonnen als schoonheidsspecialiste in Son bij een saunacomplex.

Na een jaar hier gewerkt te hebben werd ik gebeld door mijn stageadres met de vraag of ik interesse had om daar te komen werken. Dat heb ik gedaan omdat ik hier meer op mijn gemak kon werken en ook mijn eigen ideeën mocht inbrengen. Zo kon ik nog meer aandacht voor de cliënten hebben.

Bij beide bedrijven heb ik erg veel ervaring op gedaan, en mezelf op veel verschillende gebieden kunnen ontwikkelen.

Ik besloot in 2003 om voor mezelf te starten. Hier had ik altijd al van gedroomd. Toevallig kreeg ik de kans om in Valkenswaard een ruimte te huren bij een sportschool.

Dit was natuurlijk een perfecte locatie en heb deze kans met beide handen aangegrepen. Mijn vader en broer hebben de gehele ruimte verbouwd tot een super mooie praktijk.

Inmiddels was ik begonnen met de opleiding pedicure bij het Thomas instituut in Eindhoven. Binnen een jaar had ik mijn diploma op zak.

Nu kon ik mijn cliënten nog meer bieden.

Ik wist precies hoe ik alles wilde hebben. Het belangrijkste punt was voor mij: aandacht besteden aan mijn cliënten, geen tijdsdruk en zorgen dat mensen met een voldaan gevoel de praktijk verlaten.

Het geeft een goed gevoel als mensen ontspannen of bv zonder pijn aan de voeten weer naar buiten gaan.

Helaas kreeg ik na 3 jaar de mededeling dat ik het pand moest verlaten omdat de sportschool ging verhuizen. Ik heb hier veel tranen om gelaten. Ik voelde me daar in de salon echt op mijn gemak.

Inmiddels heb ik bij mijn woonhuis in de van Cuijkstraat in Valkenswaard een hele mooie praktijkruimte waar ik met heel veel plezier mijn werk dagelijks uitoefen.

In 2011 had ik besloten om een opleiding tot medisch pedicure te gaan volgen, mede omdat ik ook 1 dag in de week een ruimte in een verzorgingshuis huur en je veel te maken krijgt met cliënten met diabetes, verwaarloosde voeten enz.

Hiermee doe je zoveel meer ervaring op en kun je je cliënten nog beter helpen. Inmiddels heb ik het diplomaal lange tijd op zak en mag ik mijzelf ook medisch pedicure noemen. Jaarlijks school ik me bij zodat ik altijd op de hoogte ben van wat er gebeurd in en rondom mijn vak.

Kortom we kunnen u op vele gebieden helpen. Of u nu komt voor een schoonheidsbehandeling, massage, (medisch) pedicure of alleen wenkbrauwen epileren, wij staan altijd met veel plezier voor u klaar.

Hopelijk tot ziens in de praktijk!!

Groetjes Ilse