Iedere huid, jong, oud, droog, vet enz. heeft verzorging nodig. Bij ons kunt u rekenen op verzorging die precies op uw huid is afgestemd en daardoor maximaal effect zal hebben.

Door bv weersinvloeden of medicijnen kan het zijn dat uw huid na 6 weken droger is dan bij uw vorige bezoek aan de salon, daarom is het van groot belang dat er bij iedere behandeling een huidanalyse gemaakt wordt.

Wat wordt er zoal gedaan bij een gezichtsbehandelingen

  • Reiniging
  • Epileren van de wenkbrauwen
  • Scrub of peeling van de gezichtshuid en het decolleté
  • Verwijderen van mee-eters en comedonen
  • Gezichts- decolleté en schoudermassage
  • Masker
  • Aanbrengen van een dagcreme

Wij werken met Lanèche huidverzorgingsproducten. 

Lanèche producten zijn gebaseerd op de filosofie om de huid zowel te voeden met verzorgingsproducten, als aan te sporen om zelf te werken aan herstel en vernieuwing. Om dit resultaat te bereiken werkt Lanèche met het Beauty Innovation Treatment Program, een stappenplan met 5 niveaus om de huid telkens in een betere conditie te krijgen 

Door het toedienen van uitgebalanceerde werkstoffen zoals pro-vitamines, vitamines, co-enzymen en tal van andere natuurlijke plantaardige bouwstoffen kan de huid dit in gang zetten.

De huid wordt actief en fit, krijgt een betere structuur terwijl het verouderingsproces wordt vertraagd met als resultaat een gezonde huid, ook van binnenuit.

Lanèche is een professioneel merk met huidverzorgingsproducten voor alle huidtypes, exclusief verkrijgbaar bij schoonheidsspecialistes die geschoold zijn tot Lanèche Beauty Experts.

Grondstofkeuze:
Alle verkoopproducten zijn zuiver plantaardig en rijkelijk voorzien van vitaminen, pro-vitaminen, co-enzymen en nog veel meer. Zelfs dierlijke stoffen zoals collageen zijn vervangen door het effectievere plantaardige micro-collageen, de nieuwste ontwikkeling op cosmeticagebied. Bovendien zijn alle grondstoffen van de Lanèche producten dierproefvrij, voldoen aan alle farmaceutische eisen en beschikken als zodanig ook over een farmaceutisch certificaat. Alle ingrediënten beschikken over claims, hetgeen betekent dat de werking van de ingrediënten onderzocht en wetenschappelijk bewezen zijn. 
Lanèche is niet alleen een product waarmee in de schoonheidssalon wordt gewerkt, alle producten zijn ook verkrijgbaar voor thuisgebruik.